Aanbevelingen en recensies

Wat vinden anderen van 'Kaars voor jou'?

Inmiddels hebben al velen de warmte van een of meer van onze kaarsen mogen ervaren.  Fijn om te horen dat dit goed is bevallen. We citeren een paar enthousiaste mensen:


"Goed verpakt en heel mooi product. Bedrijf is opgericht ter nagedachtenis aan overleden dochter. Ik denk dat mede daardoor alles met grote zorgvuldigheid en liefde wordt gedaan en dat zie je, zowel in het product (prachtig!) en in de communicatie. Steun dit bedrijf!"

"Wat een zeer speciale, unieke kaarsen, met een bijzonder verhaal. Waarvan een deel van de opbrengst ook nog naar een goed doel gaat. Echt mooi hoor!”

"Ik heb onlangs een mooie 'Voor jou' kaars gegeven aan iemand die me dierbaar is. Ik vind zo'n kaars een mooi gebaar voor iemand die wel wat steun kan gebruiken."

"We hebben 10 miniatuurkaarsen gekocht. Kan ik straks weer uitdelen. Vaak is zo'n klein troostkaarsje een grote verrassing."

"Gisteren is mijn oom overleden, ik ga mijn tante bezoeken met een passende 'Herinner mij' kaars. Ik heb zojuist een bestelling op de site geplaatst."

"Met tranen in mijn ogen wil ik jullie bedanken voor de lieve en prachtige kaars die ik zojuist mocht ontvangen. Hij staat bij de urn en naast de foto."

"Nu naar een begrafenis van de moeder van een vriendin. Mijn vriendin heb ik deze week wat kunnen troosten met een mooie kaars van 'Kaars voor jou."

"Ook ik heb met de kaarsen verscheidene vrienden getroost. Mooi gebaar om te geven en te krijgen."

"Mooie kaarsen. En hartverwarmend dat een deel van de opbrengst naar het KWF gaat."

"Wat een mooie creaties! Ze horen echt bij een gezellige winteravond"

"Het geeft mij een fijn gevoel om ze te geven aan iemand. Helemaal als je ziet wat het voor diegene betekent. Erg mooie kaarsen, duidelijk met liefde gemaakt."

"De levering was veel eerder dan verwacht Er stond 1-3 dagen maar tot mijn verrassing had ik de kaars de dag na bestelling al gewoon in huis."

"Wat een overzichtelijke webshop. En de kaarsen zijn ook nog te verkrijgen bij een aantal verkooppunten. Deze zijn onder aan de home pagina van de site te vinden. Bestellingen worden goed verpakt en volgens afspraak geleverd."


En ook diverse bedrijven zijn enthousiast! Hier volgen enkele citaten, waaronder vermeld staat waar we dit hoorden:

"Een fijne samenwerking, de intentie en het doel van deze onderneming spreken me erg aan."
Herdenkingswinkel

"Een doos vol kaarsjes die komende week uitgereikt gaan worden. Het idee wordt zo goed ontvangen!"
Uitvaartonderneming

"Kan ik nog wat kaarsen bestellen? De reactie van de mensen is "mooi!"
Uitvaartonderneming

"We krijgen veel mooie reacties op de kaarsen."
Uitvaartonderneming

"Een meisje kwam speciaal naar de winkel voor het miniatuurkaarsje paard van Sinterklaas."
Winkel

"Mevrouw kwam speciaal naar de winkel voor de miniatuurkaarsjes van Sinterklaas."
Winkel

"Ik weet dat ik binnenkort een 'Kaars voor jou' nodig ga hebben. Mooi dat het nu ook op deze plek kan"
Herdenkingswinkel