Een cadeau dat troost geeft

Een cadeau dat troost geeft

Een cadeau dat troost geeft
Een cadeau dat troost geeft Een cadeau dat troost geeft

Een cadeau dat troost geeft

Geplaatst op 13-3-2019 door Luz para Loes

Hoe vaak hoor je niet dat iemand die je lief is of iemand die je graag mag een verdrietige tijd doormaakt. Een dierbare vriend die een slechte prognose heeft gekregen, een vriendin die een miskraam heeft gehad, een neef die zijn vrouw is verloren. Natuurlijk houdt dat slechte nieuws ook jou bezig. Je wilt iets doen maar weet niet wat. Je wilt iets geven maar wat is gepast? Wat is een geschikt troostcadeau, dat alles zegt? Iets waarmee je zegt 'Weet dat ik aan je denk'. Een cadeau waarmee je letterlijk en figuurlijk wat warmte kunt sturen.

Stiller...
De eerste periode krijgt die persoon vaak veel aandacht met lieve berichtjes en vele bezoekjes. Helaas wordt het daarna steeds stiller, want iedereen gaat door met zijn eigen leven. Maar het verdriet blijft voor die persoon. Een 'Voor jou' of 'Herinner mij' kaars kan een mooie manier zijn om te laten weten dat je nog steeds aan hem of haar denkt en dat je er nog steeds voor hem of haar bent.

Licht en warmte
Vaak horen we van mensen dat ze de kaars enorm koesteren en deze direct op een mooi plekje zetten, zoals naast een speciale foto. Als de kaars dan brandt, geeft het rust om te kijken naar het vlammetje, dat letterlijk en figuurlijk licht en warmte geeft. Soms wil men echter de kaars niet branden omdat ze dat jammer vinden. Ze kijken er dan graag zo naar en halen daar kracht uit.

Hoe en waarheen jij wilt
Als je dat wenst, pakken we de kaars voor je in als cadeau en sturen deze direct naar de ontvanger. Eventueel met jouw eigen tekst, die we printen op bijgaand mooi papier.
Via onze site verzenden we ook naar België en Duitsland. Wil je een kaars versturen naar een ander land? Dat kan natuurlijk ook, neem daarvoor even contact op met ons.

troostcadeau, geschenkcadeau, afscheidscadeau

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!