Nieuw verkooppunt in Boxtel: Mijn Herdenking

Nieuw verkooppunt in Boxtel: Mijn Herdenking

Nieuw verkooppunt in Boxtel: Mijn Herdenking
Nieuw verkooppunt in Boxtel: Mijn Herdenking Nieuw verkooppunt in Boxtel: Mijn Herdenking Nieuw verkooppunt in Boxtel: Mijn Herdenking

Nieuw verkooppunt in Boxtel: Mijn Herdenking

Geplaatst op 16-1-2019 door Luz para Loes

In Boxtel is sinds kort aan de Prins Hendrikstraat de winkel 'Mijn Herdenking' gevestigd, die producten verkoopt die te maken hebben met overlijden, herdenken en herinneren.

Mijn Herdenking
Het aanbod staat alsvolgt omschreven op de website:

Bij 'Mijn Herdenking' hebben we een klein assortiment producten, waarmee we een herinnering aan uw overleden dierbare kunnen creëren. Assieraden, urnen van keramiek en kunstobjecten die u terug laten denken aan die mooie tijd samen. De urnen van keramiek kunnen naar wens en vorm worden aangepast. Herdenk uw overleden dierbare bijvoorbeeld met een urn in de vorm van zijn of haar hobby of van uw gezamenlijke interesse.


Ook vindt u bij ons kunst van Elman Alijev uit Boxtel van 'The Palette'. Hij maakt mooie herinneringen, dromen en visioenen zichtbaar op het witte doek. Het is ook mogelijk om persoonlijke en unieke handgemaakte sieraden te laten maken door Eline de Visser, een goudsmid uit Boxtel. Uiteraard op basis van uw persoonlijke ideeën."

Trots
Ik ben er trots op dat op deze fijne en hartverwarmende plek vol troost, bij deze andere ambachtelijke Boxtelse bedrijven, nu ook de kaarsen van 'Kaars voor jou' te koop zijn. Omdat onze kaarsen troost bieden met warmte en licht en indien gewenst een mooie tekst vormen ze een welkome aanvulling op het mooie assortiment.

Loop eens binnen en kijk gerust eens rond. U bent van harte welkom!

Kaars, herdenken, herinneren, troostcadeau

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!