Tekstkaarsen

‘Kaars voor jou’ biedt momenteel twee verschillende tekstkaarsen, namelijk met de tekst 'Voor jou' en met de tekst 'Herinner mij'. De letters liggen op de kaars en zijn meegegoten in de mal. De tekst is leesbaar aan de voor- en achterzijde van de kaars. De hoogte van de kaarsen is ca. 11,5 cm. Elke kaars is uniek, handgemaakt en samengesteld uit kaarsvet van andere kaarsen. De tekstkaars is te verkrijgen in diverse kleuren.
De foto's in de webshop zijn de foto's van de kaarsen die u bestelt. Uiteraard is enige kleurafwijking mogelijk in verband met de weergave op de verschillende schermen.

'Voor jou'
Zoek je een persoonlijke kaars voor een speciaal moment of voor een bijzonder persoon? Onze tekstkaars 'Voor jou' is een geschikt cadeau voor een speciaal iemand bij vele gelegenheden. Gefeliciteerd, beterschap, sterkte, je bent niet alleen, Valentijn, Kerst, etc; je kunt er alles mee zeggen wat je wilt. Met een tekstkaars geef je een mooi persoonlijk cadeau als blijk van liefde of vriendschap, medeleven of aandenken.

'Herinner mij'
De kaars met de tekst 'Herinner mij' kun je geven bij vele vormen van afscheid, zoals een overlijden, verhuizing, nieuwe baan, etc. De kaars kan ook dienen als rouwkaars om een overleden dierbare te herdenken of om te branden bij bijvoorbeeld een afscheid of een condoleanceregister.

Cadeauverpakking
Als jij dat wilt, verpakken we je kaars(en) in duurzaam Kraftpapier of in een transparante folie alvorens we deze verzenden in een stevige doos. Je kunt bij je bestelling aangeven of en welke verpakking je wenst. Het is ook mogelijk dat we de kaars(en) versturen naar een ander adres dan je factuuradres. Dus zo kan je altijd een kaars laten bezorgen op elk adres in Nederland of België. Indien gewenst kan je ook een persoonlijk tekstje meesturen. Lees hier meer over in mijn blog.

Filter
  • Kies tekstkaars